ALIN

20 sept.

AlinData nasterii: 15.09.1987
Localitate:
Craiova
Ocupatie:
kinetoterapeut

Este pasionat de fotbal, billiard, bowling, ping pong, plimbari cu scooterul si muzica house.
În trecut a cochetat cu modellingul, dar meseria de kinetoterapeut l-a atras mai mult decât podiumul prezentarilor de moda.
Are o relatie foarte deschisa cu bunica lui, Nicolita, care de altfel îl si însoteste în competitie.
Pâna în prezent, nu se considera norocos în dragoste: ultimele doua relatii s-au încheiat în urma unor certuri frecvente.
Îsi doreste sa cunoasca o fata frumoasa, desteapta, sociabila, ambitioasa, întelegatoare si sincera. Cel mai greu aspect al unei casnicii, este dupa parerea lui, mentinerea încrederii în partener.

KANALD.RO

954 răspunsuri to “ALIN”

  1. vanghelie 29 mai 2011 la 11:46 #

    se intreba cindva ca nu a cistigat nimic in viata lui,dar cu un asemenea caracter,oare va cistiga vreodata?mai ales acum dupa imaginea facuta,cine mai are curajul sa-i dea vreo sansa?retardat puternic.josnic,daca ar fi avut vreo arma aseara,o impusca pe elena.

  2. monica78 29 mai 2011 la 16:16 #

    nu ti-a iesit planul, olteanule! treci la munca,nu mai cauta bani moca!!!sper ca elena sa-ti dea viteza, n-o meriti! huuuuooooooooooooooooooooooooooo!

  3. Andreea Suca 29 mai 2011 la 17:02 #

    esti jalnic!!te-ai facut de ras in fatza intregii tari!!te-ai agitat degeaba 9 luni de zile, acuzand in stanga si in dreapta k ceilalti sunt falsi si interesati doar de bani!mergi acasa si urmareste emisiunea in reluarea sa vezi si tu cat de penibil ai fost!dar deh…asa parinti asa odrasla!rusine…imi este mie rusine de rusinea voastra!bleah!:-&:-&:-&

  4. maya 29 mai 2011 la 17:10 #

    Mă bucur că nu ţi-a ieşit planul.
    Elena ar fi fost o cârpă în faţa ta, neam de traistă…
    Ţi-ai arătat iar caracterul, intenţiile şi lăcomia, mama ta a fost jalnică.

  5. MIA 29 mai 2011 la 17:12 #

    nici eu nu tin cu alin dar eu zic ca nu e vina lui daca asa a fost educat de bunic si mama lui ,sa nul condamnam ,el no sa fie fericit an preajma lor ar trebui sa plece cu elena la cluj si sa-si vada de fericirea lui ca doar na stA cu cotorontele sa-i faca viata un iad

  6. ionescugina 29 mai 2011 la 18:25 #

    Alin este la fel ca mama lui si gesturi si ticuri si stare,nu v-a face casa buna decat cu o fata care sa arate bine dar care sa nu carteasca in fata lui

  7. mirela neacsu 30 mai 2011 la 7:03 #

    CE BINE-MI PARE CA AI LUAT TEAPA,/ CE BINE-MI PARE CA AI PIERDUT…..

  8. lorena 30 mai 2011 la 7:48 #

    bravo elena le-ai deejucat planu nebunilor ahtiati dupa bani ,bravo bravo bravo,felicitari mamei tale pt sinceritate

  9. davidcristina86 30 mai 2011 la 10:10 #

    alin ai luat ce ai meritat .bravooooooooo elena.

  10. Maria 30 mai 2011 la 12:51 #

    Ura din privirea Corneliei m-a infricosat(nu glumesc). Atat de multa rautate in privirea cuiva eu una nu am vazut niciodata(sau poate o data).
    Cata nefeicire in sufletul acestei femei, cata ura si rautate.
    Nu as vrea sa am nici ca vecini astfel de oameni.
    Cornelia in loc sa alerge dupa bani mai bine s-ar duce la biserica sa se roage la Dumnezeu sa-i dea pace sufleteasca, are mare nevoie de asa ceva.

    Cat despre Alin, ce sa zic… cand sapi groapa altuia cazi singur in ea.

  11. tyna ianc 30 mai 2011 la 16:28 #

    nu meritati osteneala de a scrie despre voi…o familie de doi bani…de la cine putea invata Alin sa fie om?
    chiar n-avea de la cine…”in fine”..

  12. sanda 30 mai 2011 la 17:18 #

    tyna….totusi osteneala si-a dat-o Gabriela cu ff mare succes si cu o imaginatzie cat se poate de ,,,la subiect , felicitari Gabriela , continua ca subiecte gasesti la tot pasul Alini si Nicolitze dar si Cornelii

  13. Kati 30 mai 2011 la 18:09 #

    Maria vorbesti de lucruri sfinte ,de biserica ,mai usor le-a fost sa vina la tv .sa-si planga mortii crezand ca ne impresioneaza si astfel se imbogatesc.
    Durerea din suflet si din inima nu ti-o poate lua nimeni,dar nu as fi crezut vreodata ca un om care a suferit ar putea avea atata ura si rautate in suflet.

  14. nedelcu20 31 mai 2011 la 7:30 #

    ce privire avea mama lui alin,cred ca daca putea ar fi luato la palme pe elena,dar sa convins elena ce conteaza ptr ei,doar bani.sper sa fuga cat mai departe de ei si sa uite prin ce a trecut.nu o meritai aline pe elena.

  15. Ildi 31 mai 2011 la 10:47 #

    Doamne cata ura,ce ma bucura mai tare,ca le-ati dat peste nas celor care v-au sustinut atatea luni,si va lua apararea in direct.SA VA FIE RUSINE sunteti niste mizerabili,fereste-te Elena de asemenea clan.Imi pare rau ca la un moment dat ai dat si tu cu ei,dar cu final fericit,nu te iubeste,lasa-l in necazul lui,fugiiii de ei.Ai suportat0o pe dementa aia luni de zile.

  16. Ildi 31 mai 2011 la 10:50 #

    Cornelia !vai de capul ei,Bani si bani,mahalagioaica dracului. Bine a spus cine a spus ca oamenii rai sunt si bolnavi.Imi pare rau,dar ducetiva la control psihiatric toti din fam lui ALIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. davidcristina86 31 mai 2011 la 19:50 #

    da ai dreptate nedelcu20 avea o privire uracioasa sper ca si-a dat elena seama cine sunt cu adevarat.bravoooooooo elena.

  18. gabriela 31 mai 2011 la 21:38 #

    Lorena Nicolae
    bravo elena ai fost desteapta le-ai dejucat planu la nenorocitii aia alin si familia lui,astia dupa ce a murit unchisu a vindut casa ,de acea a plecat nora babei din tara cu un copil mic in brate au scos-o afara in strada ,au vindut apartamentu si si-a luat mucila masina uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaa,astia omoara oameni pt bani ,masa nebuna lua pastile sa se calmeze ,cred ca masa l-a pierdut si pe fraieru de concubin statea si ala linga ea poate ,poate o minca si el ceva din bani de la kanald,dar nu a-ti vazut ce caracter au inceput sa se certe acolo,si nebuna isi ridicase fusta,asa face si acasa cind o ia crizele rupe hainele de pe ea si fuge pe strada dezbracata,o interneaza vreo 2 saptamini la cei veseli,asta e familia lor ,a avut noroc elena oricum ea a mirosit demult de la paste mama ei subtil ia dat de inteles ca nu e de acord cu mucea ,ea stia ce are de facut dar a tacut nu a vrut sa dea explicati in emisiune

  19. danutza 31 mai 2011 la 22:12 #

    acum s-ia aratat alin adevarata fata.eram cam 80% sigura k vor castiga concursul insa ma bucur enorm de mult pt cristina si sergiu k au castigat. dasta alin a si ramas uimit.el nu o iubeste pe elena sa folosit de ea pt a castiga banii. iar baba aia de nicolita nu stiu cum de a avut tupeu sa-i spuna elenei k pot divorta in 2 zile si sa imparta banii. ce nu face omul pt banii isi bat joc de viata unei biete fete cand poate opta pt alt baiat.niste nenorociti

  20. sanda 31 mai 2011 la 22:17 #

    deci dragele mele…. este indicata casatoria de proba?????????????????????

Lasă un comentariu