Noutati Nora pentru mama 5

18 oct.

norapentrumama.kanald.ro

Scandal de proporţii în direct

După o lungă perioadă în care doamna Puia a preferat să nu comenteze nimic în legătură cu competiţia Noră pentru Mama, fosta concurentă revine în studioul emisiunii, ca şi invitat, pentru prima dată de la descalificarea sa.

Deşi a declarat că a venit în primul rând pentru a-şi susţine fiul, doamna Puia nu s-a putut obţine să nu îi reproşeze Mamei săptămânii din Casa curcubeului câteva aspecte legate de fiul ei.

Afirmaţiile doamnei Puia au declanşat o adevărată dispută între cele două soacre, ambele având de la începutul competiţiei, un dinte împotriva celeilalte. Puia îl acuză pe Valentin, fiul Elenei, că vorbeşte urât atât la adresa ei, cât şi la adresa lui Sorin, fiul doamnei Puia.

Reclame

34 răspunsuri to “Noutati Nora pentru mama 5”

 1. lulu 11 decembrie 2010 la 20:52 #

  da. d-na e putin spus si mai au pretentia sa mai coopteze concurenti dinafara , pentru ce si pt cine?

 2. lulu 11 decembrie 2010 la 21:01 #

  asa ca titlul acestei foi fiind NOUTATI, nicio noutate , alte subiecte decat mancare , curatenie m barfa si intretinerea unei atm. regretabile nimi c nou, o puscarie fardata si cu pretendenti veniti pentru ins. si maritis care macar nu stiu nici cu ce se mananca

 3. Tori 24 11 decembrie 2010 la 21:16 #

  De ce plang fetele cind isi vad parinti

 4. doraly 12 decembrie 2010 la 19:25 #

  mihaela are probleme psihice ar trebui vazuta de un specialust

 5. lulu 12 decembrie 2010 la 19:29 #

  fetele plang datorita starii de suprasolicitare la care sunt supuse si lipsei unor activitati care sa le ocupe vremea , acest conc este si a fost f prost organizat si chiar alcatuirea lui din acesti copiii fara varsta si situatii de casatgorie au fost admisi ptca nu au avut alti concurenti de unde alege

 6. lulu 12 decembrie 2010 la 19:34 #

  apelurile insistente pe care le fac pentru cooptarea de noi concurenti dovedesc lipsa de interes si poate chiar mai rau a celor csre poateerau cat de cat interesati prevad desfiintarea acestui ridicol concurs

 7. dani 17 ianuarie 2011 la 8:46 #

  nu noutati de la npm ci de la spitalul de urgente din cate se vede cam des merge ambulanta pe acolo nu ia nimeni masuri ce se intampla?

 8. Lulu 17 ianuarie 2011 la 12:15 #

  eu am un pic de respiro , Dani eu deocamdata acolo imi desfasor activitatea , da aceste crize de isterie , de desvirginari cu mult tam tam , ne ia din timpul in care cineva la un alt capat de oras se tine cu greu de un fir de viata, mofturile acestor tineri buni de munca sau sa-si continue studiile cred ca nu ar trebui alimentate de un post tv. PENTRU DANI

 9. dani 17 ianuarie 2011 la 12:47 #

  mss pt raspuns

 10. io 30 ianuarie 2011 la 11:11 #

  CASTIGI NELIMITAT, LEGAL, CU DOAR 6 LEI INVESTITI! MERITA SA INCERCI!

  EU ZIC CA MERITA CATEVA MINUTE DE ATENTIE

  Nu este o metoda noua, dar la mine a functionat pt ca am respectat regulamentul…merita sa incercati

  Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata (si portofelul!), depinde numai de tine „POTI FACE BANI USOR SI REPEDE” Crede-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie pana la final textul.

  Eram sceptica, totusi…
  In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 60.000 de lei (6 lei). Imediat m-am gandit „chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie”. Dar, curioasa fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei ( 1 leu) la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 60.000 de lei (6 lei) si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptica si chiar ingrijorata in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 60.000 de lei (6 lei).
  Surpriza!…Ghiciti ce s-a petrecut !!! .. Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluita! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 200.000 de lei (20 lei). La sfarsitul celei de-a doua aveam 780.000 (78 lei). In a treia saptamana stransesem 15 .470.000 de lei (1547 lei)! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 lei ( 6 lei) si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!).
  Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum?

  PASUL 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : „M-AM ADAUGAT LA LISTA TA”, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 10.000 lei ( 1 leu) si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei (1 leu). Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

  1) Nita Neculae:CP.28,OP.7,Bucuresti

  2)Acaterinei Ramona:,CP.169,OP1,Iasi

  3)Cora Bogdan,Str.Horea,nr.80,Sc.b,Bl.F,Ap.12, Et.2,Loc.Huedin,Jud Cluj cod: 405400

  4) ) Miut Sergiu Ionut-str.Elena Farago,bl 172F,et 3,ap 16,sc 1,Craiova

  5) Goga Denisa Mihaela -Str Pacii, nr 10, Filiasi, jud Dolj

  6) Roman Ioana,OP.9,Ghiseu 1 ,C.P.23, Cluj

  PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc…). Astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

  PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original.

  Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului(\’Copy\’ din meniul \’Edit\’); deschizi un fisier gol cu \’notepad\'(\’File\’…\’New\’) si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a (\’Edit\’…\ Paste\’); salvezi fisierul cu extensia .txt.
  Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari…
  Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup!

  TINE MINTE : MAI MULTE FORUMURI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!

  Calcule…Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 50.000 lei (5 lei) cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de lei (5 lei).Eu primesc astfel 5*5*10.000 de lei = 250.000 de lei (25 lei). Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 1.250.000 lei (125 lei) cu numele meu pe pozitia a 4-a, 6.250.000 lei (625 lei) cu numele meu pe pozitia a 3-a, 31.250.000 lei (3125 lei) pe pozitia a 2-a si … DA! 156.250.000 LEI (15625 lei) cu numele meu pe pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 60.000 lei (6 lei) si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 lei (1 leu) la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 60.000 lei ( 6 lei) sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da… Unii au spus \”dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?\” Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?
  JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUMURI, ASTEFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI. IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM! VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!! JOCUL SE BAZEAZA PE O BINECUNOASCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA POTI SA O INTELEGI. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN. NU… SE CUMPARA INDUSTRIAL .. DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI, ADRESA TA VA PAREA PE MULT MAI MULTE SITE-RI SI VREI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BAI! BAFTA! !!!!!!!!
  O SA-MI MULTUMESTI, CAT PENTRU CEI CARE NU JOACA. BAFTA! Uite aici o lista cu adrese unde sa postezi anuntul tau! Intra pe http:–www.google.ro , la pagini in limba romana si tasteaza: anunturi gratuite online ; apar o multime de adrese de site-uri; intri si dai acolo anuntul tau.
  p.s. FOARTE IMPORTANT: O SA INTALNESTI OAMENI CARE NU SUNT DE ACORD CU ASTA SI CARE NU AU CURAJ SA INCERCE SA SE IMBOGATEASCA INTELIGENT. ACESTIA SE MULTUMESC DOAR SA INJURE (MAI MULT NU POT). TREBUIE DOAR SA-I IGNORI ASA CUM FAC EU, JOACA SI O SA VEZI CUM PLICURILE INCEP SA SOSEASCA. DACA AI INCREDERE SI PERSEVEREZI O SA-MI MULTUMESTI CAT PENTRU CEI CARE NU JOACA… VA RACITI GURA DEGEABA, EU PRIMESC ZECI DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC… BAFTA

 11. Mirela 11 martie 2011 la 11:43 #

  imi place emisiunea dar nu imi plac certurile sunt prea multe

 12. rebeca 28 martie 2011 la 11:11 #

  Sorin o place pe Valentina, dar nu suporta faptul ca a fost cu Nicu primadata,…

 13. rebeca 28 martie 2011 la 11:17 #

  Sorin sint sigura ca o place pe Valentina, dar are retineri din pricina lui Nicolae, orgoliu, il inpedica sa recunoasca, imi place de Sorin,..

 14. filme online 19 decembrie 2013 la 14:09 #

  npm5.wordpress.com m-a surprins in mod placut. Foarte interesant! http://filme-online-hd.eu/ – filme online hd.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: