Forum Nora pentru mama 5

16 oct.

Forum Nora pentru mama 5

FORUM Nora pentru mama 5

FORUM Nora pentru mama 5 click aici

sursa noutati: kanald.ro

Noutăţi

Cătălina exclude o relaţie cu Nicolae

Nicolae, unul din cei şapte băieţi înscrişi în sezonul 5 Noră pentru Mama, şi-a exprimat în mod direct dorinţa de a o cunoaşte mai bine pe Cătălina, concurenta recomandată de mama lui, doamna Maria.

După o întâlnire cu aceasta, inima lui Nicolae a tresăltat, în schimb cea a Cătălinei nu a fost cutremurată de nicio emoţie, după cum ea însăşi ne mărturiseşte. Nu crede că s-ar potrivi cu el din punct de vedere al caracterului deoarece îl consideră prea matur şi serios, în timp ce ea este o fire activă şi dinamică.

Daniela şi Mihaela îl tachinează pe Ioan

Ce băiat nu îşi doreşte să se întâlnească cu cât mai multe fete! Ei bine, candidaţii de la Noră pentru Mama chiar de asta au avut parte! Fii soacrelor care au ieşit Mama săptămânii au fost norocoşi peste măsură! Fiecare dintre aceştia s-a putut întâlni în acelaşi timp cu două fete: una desemnată de mama lui şi una aleasă chiar de ei.

Aşa s-a făcut că Ioan s-a întâlnit săptămâna aceasta cu Daniela, respectiv Mihaela. Fetele s-au declarat deja rivale şi nu au ezitat să îl tachineze pe tânărul concurent atunci când a fost cazul.

Şoc!Unul dintre concurenţi are o relaţie în afara competiţiei

Ioan, băiatul doamnei Mioara, cel mai râvnit băiat din sezonul 5, alături de Alin, nepotul doamnei Nicoliţa, le-a declarat băieţilor că are o relaţie în afara competiţiei de care nici măcar mama sa nu ştie.

Doamna Mioara a aflat cu stupoare în timp ce se afla în studioul competiţiei Noră pentru Mama că nu ştie amănunte importante despre fiul ei. Odată cu ea, Mihaela şi Daniela, concurentele dispuse să se lupte pentru Ioan. Deşi au descoperit că există o nouă rivală, fetele nu par descurajate, fiecare fiind pregătită să-l cucerească pe râvnitul Don Juan.

Reclame

2.253 răspunsuri to “Forum Nora pentru mama 5”

 1. MIA 22 iunie 2011 la 10:57 #

  vrajeala de-a voastra vrajeala ana

 2. Kristy 23 iunie 2011 la 14:14 #

  totul s-a terminat….doar voi n-aveti de gand …ne vom reantalni la npm6(daca o fi),pana atunci o vara fierbinte,fierbinte si la propriu si la figurat pt. toata lumea…sa auzim numai de bine.

 3. diana 23 iunie 2011 la 21:53 #

  cred ca este binevenita o emisiune cu Iantu, de buna calitate cu o tema care sa atraga si sa contribuie la completarea cunostintelor in general , in care sa intalnim personalitati din toate domeniile ,

 4. diana 24 iunie 2011 la 19:54 #

  noaptea este un sfetnic bun……salut si numai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. o 28 iunie 2011 la 20:29 #

  felicitari…. ca maine general de…brigada sau contra amiral !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. diana.....KM 0 30 iunie 2011 la 15:14 #

  L…..y si eu am mancat painea asta , pana la proba contrarie raman persona non grata , dar va citesc cu drag

 7. diana.....KM 0 30 iunie 2011 la 15:36 #

  un comentariu cam lung , dar merita….pe un perete din Sevilla scrie….Societatea este astfel; Cel sarac munceste, Cel bogatexploateaza, Militarulii apara pe amandoi, Contribuabilulplateste pe totzi trei, Vagabondul se odihneste pentru totzi patru, Betzivul bea pentru totzi cinci, Bangherul ezcrocheaza pentru totzi sase,Avocatul inseala pentru totzi sapte, Doctorul….ii omoara pe totzi opt, Cioclu iiingroapa pe totzi noua, POLITICIANUL TRAIESTE DE PE URMA TUTUROR CELOR ZECE – scuze pentru ortogr.

 8. Diana 6 iulie 2011 la 15:00 #

  LA RUBRICA OPINII CONTRARE…6.07-12.19 pm…. FORUM NPM5, un DOMN Ador POSTEAZA UN COMENTARIU CARE TREBUIE SA DEA DE GANDIT FIECARUIA DINTRE NOI SI PARINTZI SI NE….PARINTZI SI MAI MICI DAR SI MAI MARI.

 9. K m. 0 21 iulie 2011 la 11:15 #

  R.C. B. pour A.

 10. sanda 30 iulie 2011 la 12:10 #

  ce patirati fratilor? ramasarati fara Sanda? o lasarati la „kilometru zero”? 😉

 11. geanina p 13 noiembrie 2011 la 0:10 #

  Toti concurentii sunt okm

 12. MaryTenderLOS 27 noiembrie 2011 la 9:08 #

  It is great for teaching them to love literature and reading. She opens and closes her eyes, makes sucking noises, sheds tears, everything will make you love her. Then there are kits for intermediate level and the ultimate one is the advanced of them all, which will come up with parts and help the child to develop his skill.

 13. MONA LUI LISS 27 martie 2012 la 8:21 #

  mai,mai mai,dar ce va mai schimabati numele!!!!Sanda,Lulu,Elena B……Esti medic,Hăi.aici nu are importanta ce esti?Nuu este o triere de cadre!Este o pierdere de timp.Majoritatea care scriu pe blog,sunt ori pensionare ,ori libere de contract.de fapt puteti sa va laudati cat doriti insa dezamagirea va fi mare cand iesiti de pe blog si realizati ca sunteti simpe femei,doamne sau domnisoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s