NORA PENTRU MAMA 5 – noutăţi

2 nov.

Costi, admonestat de tatăl lui Sorin

Vestea că Sorin a fost ameninţat cu bătaia de Costi, l-a supărat foc pe tatăl concurentului, dezamăgit, de altfel, de atmosfera tensionată din casa băieţilor. A hotărât să vină în direct, în studioul emisiunii pentru a-l confrunta pe Costi, concurentul care obişnuieşte să aibă un limbaj agresiv.

Justificările lui Costi şi explicaţia că micul incident dintre el şi Sorin, precum şi aşa zisele ameninţări au fost în spiritul unei glume, nu l-au consvins pe domnul Ştefan, tatăl lui Sorin, care i-a reamintit concurentului că se află într-un concurs matrimonial, şi nu într-o competiţie sportivă.

Mama Mihaelei face dezvăluiri despre presupusa relaţie a fiicei sale

Suspectată de colegele sale de competiţie cum că ar avea un iubit în afara competiţiei, Mihaela a fost aspru criticată. Oricât s-ar fi apărat în faţa celorlalte candidate, mama ei a simţit că trebuie să vină în studio pentru a-şi susţine fiica şi pentru a clarifica problema presupusului iubit.

Ea a dezvăluit că personal l-a angajat pe acel băiat, un vecin şi prieten de familie, pentru a o însoţi pe Mihaela la intrarea în competiţie. Ca şi mamă, a fost deranjată de afirmaţiile făcute de Cătălina care, în viziunea ei, au făcut parte dintr-o strategie pentru a-l îndepărta pe Ioan de fiica ei.

Reclame

63 răspunsuri to “NORA PENTRU MAMA 5 – noutăţi”

 1. nicoleta 21 aprilie 2011 la 22:33 #

  FELICITARII!!!!!,…cea mai frumoasa emisiune:D

 2. corina 8 mai 2011 la 20:09 #

  Emisiunea este un exemplu clar de manipulare a mintilor oamenilor…Concurentii sunt priviti ca niste marionete care trebuie sa faca rating CU ORICE PRET!Nu conteaza ca sunt pusi in situatii dintre cele mai penibile(si-au asumat intr-adevar posturile respective..!!), sunt „incaierati”permanent, se pune baza aproape NUMAI pe certuri, barfe(E NORMAL SA VORBEASCA acolo, daca stau inchisi atata timp!!Unde sa vorbeasca??Cine poate spune ca nu a zis niciodata nimic deranjant despre altcineva(chiar si din familie!!)Si ce s-ar intampla daca s-ar afla?????)
  Oricum , tot ce se intampla nu are nici o legatura cu ..sentimentele curate, cu dragostea adevarata…Practic sunt inchisi intr-o colivie , indemnati la o imperechere de multe ori fortata si priviti apoi cu lupa….Penibil.

  Probabil ca la un popor de tzatze si manelisti (cum suntem )..ASTA place!)

 3. diana 26 iunie 2011 la 12:32 #

  diana….fara s r l … azi 26.06 aberatzii sub forma de sarade pe forum …dar profunde si cu un real sambure de adevar, cititzi printre randuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: