Noutati Nora pentru mama 5

15 sept.

Despre Emisiune

Cel mai de succes reality show din România, Noră pentru mama, a ajuns la cel de-al cincilea sezon! Din 13 septembrie, Gabriela Cristea dă startul la o nouă poveste şi scrie încă o filă în istoria celui mai longeviv reality show din lume. Noră pentru mama îşi deschide porţile pentru concurenţi noi, nerăbdători să intre în competiţia care le-ar putea schimba definitiv viaţa.

Fete nerăbdătoare să-şi întâlnească jumătatea, băieţi plini de speranţă că o vor cunoaşte pe femeia visurilor lor, dar şi soacre pregătite să le testeze pe “nurori” până la epuizare, aceştia sunt protagoniştii reality show-ului de la Kanal D. Toţi, separaţi de prieteni şi familie, încep aventura vieţii lor, timp de câteva luni, în noua casă Noră pentru mama. Şi nu doar oportunitatea întâlnirii iubirii adevărate îi va motiva pe concurenţi ci şi premiul cel mare, de 500 000 de lei, pe care îl va câştiga la finalul sezonului cuplul format din cea care va fi desemnată nora săptămânii şi alesul ei.

Noutăţi

Cristina şi Lucian, mai îndrăgostiţi ca niciodată

Cel mai năbădăios cuplu din sezonul 4 a reuşit cu succes să depăşească toate obstacolele ivite de-a lungul competiţiei. S-au căsătorit, se iubesc foarte mult şi locuiesc la Galaţi cu mama soacră, doamna Paula.

Prezenţi în mod constant în caravana Noră pentru Mama din această vară, cuplul a încercat să convingă cât mai mulţi tineri că merită să devină concurenţi cu drepturi depline în cel mai longeviv reality show.

Noutăţi

Noutăţi din viaţa lui Ionuţ

Simpaticul concurent din sezonul 4 ne mărturiseşte în felul lui şugubăţ că viaţa lui a revenit la normal după ieşirea din concurs. Mai mult, şi-a făcut ordine în sentimente, după starea de confuzie lăsată de relaţiile tumultoase cu Brânduşa şi Cristina, şi ele concurente în acelaşi sezon al emisiunii. Ionuţ declară că în viaţa lui există o persoană mai deosebită cu care se află la început de relaţie.

Noutăţi

Georgiana şi Costi s-au despărţit

Veşti rele de la protagoniştii sezonului 4, Georgiana şi Costi! Cei doi tineri s-au despărţit deşi trăiau o frumoasă poveste de dragoste, după spusele Gerogianei. Se pare că distanţa a fost mai puternică decât flacăra iubirii, căci fosta concurentă mărturiseşte că acesta a fost singurul motiv. Ea a mai adăugat că niciunul dintre cei doi nu a fost dispus să facă un compromis de dragul relaţiei.

Noutăţi

Căţelusei Blacky îi lipseşte Noră pentru Mama

Vă mai aduceţi aminte de doamna Valeria, mama lui Valentin, câştigătorul ediţiei 4 Noră pentru Mama? Dacă da, atunci este imposibil s-o fi uitat pe Blacky, căţeluşa lor şi mascota sezonului 4.

Blacky a stat 9 luni în casa Noră pentru Mama alături de ceilalţi concurenţi, fiind îndrăgită de fiecare în parte. Aşadar, nu o puteam exclude tocmai pe ea. Blacky locuieşte acum alături de doamna Valeria stăpâna ei care o scoate la plimbare prin pădure cât poate de des.

Noutăţi

Câştigătorii sezonului 3 vor deveni părinţi

Alina şi Ionuţ, cuplul câştigător al sezonului 3 sunt în culmea fericirii! Cei doi soţi nu numai că au aniversat un an de căsnicie, dar au aflat că vor deveni peste câteva luni părinţi. Deşi Alina mărturiseşte că o sperie kilogramele în plus, concurenta e hotărâtă să dea naştere la nici mai mult nici mai puţin de 4 copii.

Cuplul ţine legătura cu Diana şi Valentin, câstigatorii sezonului 4, cărora le vor fi naşi atunci când se vor hotărî să se cunune religios.

Noutăţi

Roxana, fostă concurentă, se luptă cu criza economică

Luni, 13 Septembrie 2010Roxana, una dintre concurentele sezonului 3 Noră pentru Mama, a revenit cu drag pe platourile emisiunii care a făcut-o celebră. Aleasă de cele mai multe ori Nora săptămânii, Roxana a fost detronată la sfârşitul competiţiei de Alina, câştigătoarea sezonului.

Criza economică îi creează neplăceri fostei concurente Noră pentru Mama, care îşi doreşte să se angajeze. Cu dragostea stă relativ bine. Prietenul ei, un tânăr muncitor din fire, este plecat peste hotare, în căutarea unui trai mai bun şi a unui job mai sigur.

sursa: kanal d. ro

Reclame

24 răspunsuri to “Noutati Nora pentru mama 5”

 1. ioana 20 septembrie 2010 la 15:11 #

  draga mea Mirela 3 asa cum exista dragoste la prima vedere , cred si in formarea impresiei tot la prima vedere, nu sufar de idei preconcepute dar toti si aproape toate mai ales mamele, sunt sub asteptari au mers u aceasta kkdrama din ce in ce mai prost nici moderatoarea nu mai are niciun fel de tragere de inima se vede clar, au dat-o pe emisiuni de codoseala , au facut din prezentatoare petitoare sila imi w de aia cu jumatatea si de cei care vin acolo

 2. yrene 20 septembrie 2010 la 17:20 #

  Buna Mirela draga!!!Sincera sa fiu am urmarit decat 10 min emisunea npm5!!!Estetic vorbind imi plac Silvia si Daiana…restul mai ramane de vazut….nu am vazut toate concurentele……Tu ce mai faci?Sper ca totul este bine!!!Kisses;))

 3. hapilica29 20 septembrie 2010 la 20:02 #

  mirela ACELEASI GANDURI!

 4. dani 16 decembrie 2010 la 15:36 #

  SILVIA SI ANDREI SUNT PREA INTELIGENTI SI NU CRED CA O SA-I INTOARK GABRIELA SI PE EI K PE TOTI CEILANTI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: